Universitat Rovira i Virgili

El grup de recerca ARGET ha participat en el XXVII Congreso Internacional EDUTEC'24

Jornades i congressos  - 

EDUTEC'24 s'ha celebrat a la Universitat de Sevilla del 20 al 22 de novembre sota el lema "Tecnología educativa para una sociedad multimodal"

Investigadors i investigadores del grup de recerca ARGET de la Universitat Rovira i Virgili han participat en el XXVII Congreso Internacional EDUTEC'24 amb diverses contribucions i ponències de forma presencial. Les línies temàtiques en les quals s’emmarquen l’activitat presentada són: l’ús educatiu de la intel·ligència artificial, Tecnologies emergents aplicades a la formació, Espais educatius per a la innovació digital i, Competència Digital Docent, dels estudiants i de la ciudadania: formació, models, avaluació i certificació.

Concretament, les comunicacions presentades han estat les següents i estan publicades al llibre d’actes:

l projecte 

  • Estrategia didáctica multimodal para desarrollar la escritura de ensayos en Inglés con herramientas de Inteligencia Artificial per Roxana Rebolledo i Mercè Gisbert.

  • Tecnología y Educación: los elementos de las Aulas AteCA en la Formación Profesional per Yonathan Borden-Lanza i Beatriz Lores-Gómez.
  • Análisis del acompañamiento y formación docente para la educación maker en primaria per Oriol Nadal, Mireia Usart i Cristina Valls.

  • Análisis de prácticas educativas de referencia con TD: Desde la educación básica hasta la superior bajo el enfoque de la Teoría de la Actividad per Marta Queralt, Raúl López, Tania Molero i José Luis Lázaro. Vinculada als projectes de recerca O-CodE Observatori de la Competència Digital en EducacióEDSSE: Ecosistemes Digitals Sostenibles en Educació.
  • El desarrollo de la Competencia Digital Docente en la Universidad: Un Estudio con Grupos Focales per Melody García, María Julia Morales i Mercè Gisbert.
  • Diagnóstico de la CDD del profesorado de ESIC Cataluña y orientaciones para el diseño de un plan de formación per Sonia Torres Rubio i Mireia Usart.

Mireia Usart ha participat també al simposi Nuevas narrativas para la Tecnología Educativa: ampliando horizontes juntament amb Francesc Esteve del grup de recerca GREAT de la Universitat Jaume I; Mariona Grané del grup de recerca Learning, Media & Social Interactions de la Universitat de Barcelona i, Jorge Calvo de la Universidad Alfonso X. La moderadora ha estat Amaia Arroyo del grup de recerca KoLaborategia de la Mondragon Unibertsitatea.

Mercè Gisbert també ha estat convidada per participar a la taula rodona La IA posibilidades y dudas para mejora de la calidad educativa, disponible a YouTube, juntament a Francesc Pedró (UNESCO-IESALC); M. Elizabeth Morocho de la UTPL (Universidad Técnica Particular de Loja, Equador) i, Maria del Mar Sánchez de la Universidad de Murcia. La moderadora ha estat Ivory Mogollón de la UCV (Universidad Central de la Universidad de Venezuela).

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar

Membres del grup de recerca a EDUTEC'24